Trots: zelfs onze enige echte wijnprofessor Kees van Leeuwen heeft iets van mijn MV-scriptie opgestoken!

Met veel plezier ontving ik onderstaand bericht van Kees van Leeuwen uit Bordeaux.  Hij is voor mij een inspiratiebron omdat hij tot de top van de internationale wijnwetenschappers behoort en onder andere op Château Cheval Blanc adviseert!

Beste Fransbert,

Ik wilde je bedanken voor het opsturen van je afstudeerscriptie over Malbec in Argentinië. Het is een zeer gedegen literatuuronderzoek met veel interessante informatie. Het getuigt ook van het hoge niveau van de Nederandse Magister Vinis. Ik heb het met plezier gelezen, temeer daar ik nooit in Argentinië geweest ben en nu wat meer inzicht heb gekregen over de kwaliteitsfactoren die een rol spelen bij wijn van Malbec uit dat land. Verder mijn hartelijke felicitaties met het behalen van je MV diploma.

Met groet,
Kees van Leeuwen
Reaktie Kees van Leeuwen